Projektledning vid ombyggnation/renovering

När du vill ha hjälp med projektledning vid en ombyggnation eller renovering så tar vi ansvar för hela byggprocessen och leder det valda byggteamet igenom projektets alla faser. Byggteamet kan antingen vara den samarbetspartner som jag arbetar med eller kan det vara en samarbetspartner som du som kund själv har valt. Oavsett storlek på ombyggnationen hjälper vi dig med detta.

Pris för projektledningsuppdrag beror på omfattning och oftast lämnas ett fast pris så att man i förväg ska veta vad vår hjälp kommer att kosta dig men annars är timpriset 790:- inkl. moms.

Styling av hus/lägenhet vid försäljning

Behöver du hjälp med att få till en snygg styling, finish vid försäljning av din lägenhet eller hus. Vi hjälper dig med detta!

Inköp av möbler

Varför leta, välja, bära eller själv förhandla vid inköp av möbler när vi kan hjälpa dig med detta. Oavsett mängd ger vi dig tips och råd på möbler som passar hos just dig och hjälper dig sedan med inköpet och ser till så att allt kommer på plats utan problem.

Planering och konsultation av ett inredningskoncept

Inredningshjälpen startar med ett hembesök, en konsultation där vi tillsammans går igenom den fastighet eller de rum där du ser att behovet ligger. Efter mötet får du konkreta förslag som innefattar förslag på planlösning, möblering, förslag på inköp av möbler, färgval till väggar (NCS färgkod) o.s.v.

Normalpris för ett inredningskoncept är 3600:- inkl moms, men priset kan variera något beroende på omfattning och man bör avsätta 2-3 timmar för mötet.

Lisa Grape

tel. +46 (0) 722530094
Email lisa@lisagrapedesign.se
Webb. lisagrapedesign.se